
Taranto, Italië
Een meeslepende wijn van wijn proeverijen door de wijngaarden van Puglia, gevolgd door een luxe gastronomische ervaring in een historische bloemmolen die teruggaat tot de 18e eeuw, die een unieke kans biedt om de traditionele culinaire geneugten van de regio te verkennen.
Tijdens de receptie van gasten, zal een welkom aperitief met een Negroamaro Rosé IGP Salento, gecombineerd met zelfgemaakte Frisellini en onze Jarche Extra Virgin Olive Oil, beginnen.Een rondleiding door de kelder zal volgen, waardoor deelnemers de oude Barrica verkennen voor proeverijen van zowel primitieve als oude wijnen.Deze wijnen worden naast elkaar vergeleken, hun kenmerken geanalyseerd naast een selectie van lokaal geproduceerde pecorino-kaas.
In navolging van dit educatieve segment zal er een kans zijn om onze primitieve van Manduria Docg Natural Dolce, geserveerd met harde stukken, een traditionele apuliaanse zoete schotel te proeven verrijkt met amandelen.Deze ervaring wordt afgesloten met een speciaal diner in de kelderomgeving, aangevuld met een maaltijd die is bereid volgens het gebruikelijke seizoensmenu van de chef, maar exclusief extra wijnen.
De avond culmineert in een bezoek aan een semi-hypogeum oliemolen waar diners kunnen genieten van een unieke culinaire ervaring, met elementen die doen denken aan de lokale apulische keuken.
Hoogtepunten | Het proeven van wijn tijdens een diner in een boerderij in Salento. |
---|---|
Inclusief | Een rondleiding zal beginnen op de plaats van productie, gevolgd door een bezoek aan de bottelfaciliteit, het laboratorium en uiteindelijk de Barricaia.Vervolgens zullen de deelnemers genieten van een proeverij van drie verschillende labelwijnen naast een zorgvuldig verpakte wijn die rechtstreeks uit een vat afkomstig is.Bovendien zal er een bemonsteringssessie van extra maagdelijke olijfolie op locatie samen met andere traditionele producten worden geproduceerd.Na deze culinaire ervaring zullen gasten hun reis afsluiten met een weelderig diner dat is bereid met behulp van lokaal geproduceerde ingrediënten, geserveerd in een oude en pittoreske semi-hypogeumoliemolen die teruggaat tot het jaar 1700. |
Gratis annulering
Voor annuleringen die minimaal 24 uur voorafgaand aan het geplande evenement zijn gemaakt, wordt een volledige terugbetaling verstrekt.
Reserveer nu en betaal later
Houd uw reisarrangementen zo aanpasbaar mogelijk aan;Beveilig uw reserveringen en onthoudt vandaag nog geen betalingen.
Duur 4 uur
Controleer de planningsopties om de starturen vast te stellen.
Sla de ticketlijn over
Ik kan geen verzoek indienen om tekst te herschrijven, omdat er geen originele tekst in uw bericht wordt gegeven.Geef alstublieft de tekst op die u wilt dat ik op een formele manier herschrijf en ik zal u graag helpen met de taak.
Host of Greeter
Engels en Italiaans.
Beschikbaarheid controleren
Deelnemers ontvangen een welkom aperitief met een Negroamaro Rosé IGP Salento, gecombineerd met zelfgemaakte Frisellini en onze Jarche Extra Virgin Olive Oil.Ze zullen ook de kans krijgen om primitieve en oude wijnen uit de kelder te proeven, hun kenmerken te vergelijken en een traditionele apuliaanse zoete schaal te proeven.
Het diner bevat een maaltijd die is bereid volgens het gebruikelijke seizoensmenu van de chef, behalve voor eventuele extra wijnen.
Tijdens het onderwijssegment zullen de deelnemers de primitieve van Manduria Docg Natural Dolce proeven, die zal worden geserveerd met harde stukken, een traditionele apuliaans zoet schotel verrijkt met amandelen.
De eetervaring vindt plaats in de kelderomgeving.
Nee, de route omvat alleen de genoemde activiteiten.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen!
Door uw e-mailadres in te voeren, stemt u ermee in gepersonaliseerde aanbiedingen en geautomatiseerde commerciële communicatie te ontvangen, inclusief promoties over onze producten en diensten, evenals die van geselecteerde partners (zonder uw gegevens met derden te delen). Voor meer details of om uw toestemming in te trekken, raadpleeg ons Privacybeleid. U kunt zich op elk moment afmelden via de link in de e-mail.